Hírek

  • Ingyenes távmentési megoldás minden ügyfelünk számára

    Az IaxSys informatika örömmel jelentette be, hogy ingyenesen elérhetővé teszi havidíjas ügyfelei számára a Synology távoli mentési megoldásait. Cégünk mostantól még szélesebb körben segíti ügyfeleit adataik biztonságos tárolásában és mentésében.

    A Synology által kínált távoli mentési megoldások rendkívül hatékonyak és megbízhatóak, és mostantól az Iaxsys Informatika havidíjas ügyfelei számára ingyenesen hozzáférhetnek ezekhez a kiváló szolgáltatásokhoz. Ezek a megoldások lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy adataikat biztonságosan tárolják és mentsék a Synology szervereire, így minimalizálva egy incidens esetén bekövetkező adatvesztés lehetőségét.

    Az Iaxsys Informatika elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára a legjobb és legújabb technológiai megoldásokat kínálja. A Synology távoli mentési megoldásokkal történő együttműködés a vállalat további lépése a digitális biztonság és adatvédelem területén. Az ingyenes hozzáférés lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kihasználják a Synology által nyújtott fejlett funkciókat anélkül, hogy további költségek merülnének fel.

    A Synology távoli mentési megoldásokat használva az ügyfelek könnyedén elérhetik és szinkronizálhatják fontos adataikat bárhonnan és bármikor. A rendszer automatikusan gondoskodik adataik biztonságáról és hozzáférhetőségéről, így az ügyfelek teljes nyugalmukban élvezhetik digitális életüket.